5
Jan

ipihan #9 documentaire op npo2extra

all | Comments Off on ipihan #9 documentaire op npo2extra

If Paradise Is Half As NiceĀ #9, documentaire Adam Wakeling, 37min. (Official world premiere on Dutch TV NPO2 Extra, 7 Januari 2022 20:30uur )

De documentaire gemaakt in 2019 door Adam Wakeling over ons jaarlijks terugkerend kunstproject in Oost Duitsland waarbij we verlaten fabriekspanden gebruiken als tijdelijke woon- en werkplek. Deze vijf weken durende zelf georganiseerde residencies monden uit in grote tentoonstellingen en openingsweekenden waarbij de fabrieken nog eenmaal opengaan voor publiek. Zo ook de oude zeepfabriek in Zeitz, een klein vervallen stadje diep in Oost Duitsland. De gigantische fabriek staat al sinds de jaren ’90 leeg en is nu in ernstig verval.. maar niet zo ernstig dat wij er niks meer mee kunnen! Haha De film is gemaakt met behulp van Gopro’s die iedere deelnemer bij zich had gedurende de periode naast Adam zijn camerawerk.

Veel kijkplezier!!

Gids
https://www.npostart.nl/gids?date=2022-01-07&type=tv#evening

Link naar de streaming
https://www.npostart.nl/live/npo-2-extra

*/ --> « ipihan #10 op IFFR 2022