28
Jul

WATER EN VUUR

all | Comments Off on WATER EN VUUR

inkwiezietzievlieland foto marthe haaijer

WATER EN VUUR

Toine Klaassen zal met zijn Reizend Laboratorium voor Hedendaagse Archeologie  te bezichtigen zijn in de vuurtoren van Vlieland. Het betreft een specifiek voor de vuurtoren tot stand gekomen installatie die onder meer zal bestaan uit onderzoeksresultaten die hij met een mobiele proefopstelling op allerlei plekken van het eiland zal “oogsten”. Of je Klaassen  eerst proeven nemend elders op het eiland ontmoet of eerst in de vuurtoren is de vraag, zoals hij zelf zegt: “alles is mogelijk  niets is zeker”!!!

 

Dit alles in het kader van de art-trail van Into The Great Wide Open 4,5en6 september

http://www.intothegreatwideopen.nl/2009/07/08/art-trail/programma

*/ --> « WISHES WISHES WISECAT WISH