22
Oct

EXTRA CODOBRA CASA

all | Comments Off on EXTRA CODOBRA CASA

 

SOULCARE(fotografieMathijsLieshout)

Hallo Toine,

 

Ik ben Doris en ik ben bezig met de organisatie van een kunstnacht in de Kromstraat in Delft. Deze zal 24 oktober 09 voor het eerst plaatsvinden in de steeg zelf en in de tijdelijke club ciccionina en het pand er tegen over. De Kromstraat was altijd een beetje de achterbuurt (in het centrum) van Delft, maar daar komt nu verandering in. De hele straat wordt herontwikkeld en tot die tijd krijgt kunst en cultuur een plekje in de nog op te knappen gebouwen. Ik heb bij de performance nacht in de Wolfart jouw werk gezien, en het lijkt me super om jou te betrekken bij deze kunstnacht. We zijn nu met een groepje kunstenaars, waaronder ook Mette Sterre (ladyluck performance in de wolfart). Het wordt een avond met performance, bands, tekeningen, schilderijen en installaties. Ik weet dat het erg kort dag is, maar ik hoop dat je mee wilt doen. Het uitgangspunt voor de avond is Nosferatu, Phantom der Nacht van Werner Herzog omdat deze film in Delft is opgenomen en een van de gebouwen het oude, vervallen filmhuis is. Ik moest aan jouw denken om het sjamanistische, rituele karakter van je performance.

We krijgen subsidie van de gemeente zodat we de nacht ook buiten Delft goed kunnen promoten.   Ik hoop snel van je te horen!

groetjes,Doris Denekamp

check: http://www.ciccionina.nl/ciccionina.php?parentID=4&catID=4&itemID=262&maand=default&pageNum_item=

*/ --> « TEMPLE ZAGREB