22
Nov

OEFENINGEN VOOR REINTERGRATIE IN HET PARADIJS

all | Comments Off on OEFENINGEN VOOR REINTERGRATIE IN HET PARADIJS

een vet experiment

Lieve mensen kom gerust naar mijn nieuwe performance kijken. Hij heeft iets te maken met het paradijs reintergratie en oefenen en natuurlijk hoort er ook een iets te grote installatie bij ik  ga um nu gauw opbouwen groet van toine ps ik heb ook een gast! (http://rolfvers.home.xs4all.nl/) met MONUMENTSEN zoals ik zijn fotoos/dias ook wel noem.

LINKED Een interdisciplinaire tentoonstelling van kunstenaarsinitiatief STeC in samenwerking met BINK VIJF HOOG. Het tentoongestelde werk is een onderzoek naar hoe de mens zijn directe omgeving (re) construeert.  De kunstenaars analyseren en presenteren hun werkwijze voor publiek. Donderdag 24/11 17:00 uur Opening met DJ/VJ KRATATA Vrijdag 25/11 19:00 uur PERFORMANCES  Zaterdag 26/11 13:00-18:00 uur RONDLEIDING + PRESENTATIES Zondag 27/11 13:00-17:00 uur PERFORMANCES   http://www.stichting-stec.nl/Linked1.html

Andere deelnemende kunstenaars zijn:   Urs Pfannenmüller, Sanne Maes, Viola Onderdelinden (IM),  Myrthe Rootsaert,Jolanda Jansen, Simone v/d Heuvel,Anna J. van Stuijvenberg, Birgit Verwer, Sebastiaan Dijk,Julia Boix-Vives, Roos Hoffmann

*/ --> « CUCOSIANGROUPINSTALLATIONPERFORMANCECELEBRATION