22
May

OH MEER IS festival onderuit

all | Comments Off on OH MEER IS festival onderuit

reaching longing

een filmimpressie van deze produktie http://www.youtube.com/watch?v=QY7ZbngFTE0&sns=em

het festival onthoudt ketel haezer een speciaal gemaakt stuk titel “oh meer is” | de indiaan kan alles maken maar niets onthouden | “haal haar verhaal ver”. | homerus denkt aan meer dan 24 verschillende manieren | om het verhaal in z’n hoofd te vertellen. | dan komt hij erachter dat hij niet kan schrijven. | z’n hoofd is vol met nachtmerries. | hij moet het hele verhaal steeds weer opnieuw vertellen | aan de man zonder geheugen.| hij overweegt wanhoop, | maar dankzij de afwezigheid van vluchtroutes, ouders, | geliefdes, vrienden, en een deugdelijk rioleringssysteem | volhardt hij in z’n vertellingen. | hij verandert in beroemdheid en legende, | die een fundament van twijfel legt | waarop onze beschaving gebouwd is.| hoe én waarom het verhaal in z’n hoofd kwam wordt in enkele lange en zeer saaie momenten uit de doeken gedaan. het hele verhaal is totaal onbegrijpelijk. de mensen gaan daarna toch geïnspireerd huns weegs, ook bijvoorbeeld bepaalde dieren en vruchten blijken niet voor niets langs te zijn gekomen. | natuurlijk kan de eeuwige honger van de mensen naar intrige gestild worden. | het zal een bevredigende middag worden, en daarmee uit. | met zeer veel geluid muziek levende acteurs | erikjan kuiper – bas | leo oostenbrug – apparaten | tim benjamin – eiersnijder | lin zwamborn – tafeldame | toine klaassen – de hollandiaan | will spoor – homerus | frank berbée – tafelheer | klaas bolhuis – lam gods absent | wilco maas – deus ex machina | rogier dijkman – walhalla |VERLIES ALLES EN KOM LANGS

*/ --> « oisterwijksculptuurcadabaradeoneindigelusdoodperformevangeboortefossiel