3
Aug

12-8ICRC2012DOGUNDERGODRELAESES

all | Comments Off on 12-8ICRC2012DOGUNDERGODRELAESES

icrc2012FOTOvanMYRIAMvanimschoot

DOGUNDERGODRELEASES    performance durational
zaterdag/zondag 4 /12 augustus 2012 vanaf 12.00 uur tot circa 18.00/19:00 uur

Never trust the road without friction

Beste Toine Klaassen, bedankt voor de indrukwekkende performance. Jammer dat je kunstwerk niet net als de bronzen van SIR er 24 uur per dag/nacht is. Ik ben een paar keer langsgefietst die dag en heb me in de namiddag in de buurt van jullie opgehouden: er kwamen veel mensen voorbij in alle soorten en maten. Had niet de indruk dat er ook maar éen IABR bezoeker bij was? Kinderen op hun fiets kijken vaak om en beginnen te slingeren. Jongeren kijken zonder te blikken of te blozen of wat dan ook en lopen door. Als ze alleen zijn lijken ze geinteresseerder en dan glimlachen ze. Gezinnen gaan wat trager lopen, maar staan niet stil. Met name de man van het gezin toont enige nieuwsgierigheid. Vrouwen van boven de vijftig uit, aan de kleding te zien, het wat alternatieve circuit, meestal met zijn tweeen of drieeen, blijven staan en zijn geamuseerd – op enige afstand. Een van de drie wil liever doorlopen. Vrouwen van alle leeftijden uit het shoppingmall circuit reageren met een trek om de mond die afkeurend lijkt. En dan de oudere heren van dik boven de 70, moeizaam lopend, met stok, goed gekleed: ze glimlachen allemaal en lijken zelfs gelukkig met de frictie.  Dees Linders

http://www.sculptureinternationalrotterdam.nl/programma/SIR_Zomerprogramma/SIR_Zomerprogramma.php

http://sirweblog.web01.ezcompany.nl/2012/10/16/never-trust-the-road-without-friction-2/

*/ --> « “VEGROHALLENMEEUWENWAKRESERVAAT” te Alkmaar Overstad