30
Jan

KUS VAN DE MAASGEESTNEVEL SONDE (een cliffhanger) Rdamse museumnacht

all | Comments Off on KUS VAN DE MAASGEESTNEVEL SONDE (een cliffhanger) Rdamse museumnacht

holy waters

Is water onlosmakelijk verbonden met de Maasstad? De Maasgeest wordt vereerd! Alle noodzakelijke expertise en middelen zijn aangewend voor een ‘durational performance’: FOR LIFE IS A GREAT MYTH LET’S CELEBRATE IT. Word deelgenoot van de rituelen ter verering van De Maasgeest. Breng je meest geliefde elixers en meng met iedereen.

Een productie van Diepdroom Producties (performancekunstenaar Toine Klaassen i.s.m. theatermaakster Lin Klaassen-Zwamborn en filmmaker Rolf Versteegh en met speciale bijdrage van de voor deze gelegenheid ingenodigde dichter Miek Zwamborn).

Op het schip de Geertruida bij het Havenmuseum (Leuvehaven 50) 9 maart 2013 vanaf 20 uur

(mede mogelijk gemaakt door het Programma WereldHavenStad)

*/ --> « NIEUW!!! DIEPDROOM PRODUCTIONS[=rolf, lin en toine]