11
Sep

KLIKLOKGODOORD

all | Comments Off on KLIKLOKGODOORD

Op de tweede verdieping, de beeldengalerij van de Korenbeurs te Schiedam, zal er op 400m2 de expositie “KALEIDOSCOOP” te zien zijn. Vanuit het thema ‘Een andere kijk op dingen’ zijn er 6 kunstenaars bij elkaar gebracht die in hun werk bestaande objecten gebruiken. Deze kunstenaars weten dit zo zorgvuldig in een context te plaatsen dat deze objecten een totaal andere betekenis krijgen. De geselecteerde werken zullen veelal onder de benaming ‘assemblage’ kunst vallen en als zijnde ‘installaties’ de ruimte bekleden.                                                                                             

De kunstenaars zijn: David Bade, Midas Zwaan, Ronald Cornelissen, Toine Klaassen, Arjen van Krieken en Harry Schumacher

13 SEPTEMBER T/M 13 OKTOBER

OPENING VRIJDAG 13 SEPTEMBER 20:00 UUR

 Meer informatie: http://www.defabriek.nu/eenanderekijk/ 

 Expositie: Zaterdag en Zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Adres: Korenbeurs, Lange Haven 145, Schiedam

*/ --> « IC MAGNETISM HUMAN CENTRAL