11
Jun

UNTRA- SEEable: THE VIDEO EVENT.

all | Comments Off on UNTRA- SEEable: THE VIDEO EVENT.

cage&UN follySEABRApaparrotti&mamarottiFILMstill

OUDERLIJK of:
Spoorloos verschenen, spoorloos verdwenen. Ingewikkelde manoeuvres voor bij uw orde van de dag. In de geparrotizeerde wereld van Toine Klaassen en Lin Klaassen-Zwamborn vertikt de snavel het om zich te sluiten,zoals hij thuis tikt, tikt hij ergens.

In deze videorepresentaties brengt DIEPDROOM een ode aan de omlijsting. In de kunst historiciteit gesneuveld als zijnde een beperking krijgt hij hier zijn oorspronkelijke functie van getrokken groeve om de innerlijke verbeeldende wereld in het buiten te ontsluiten terug.

Waar ben ik geweest? Overschrijdt de grens en betreed hier het normaal verhaal. U bent er altijd al geweest.

KINDERLIJK bedacht:

Alles kan in de wereld van Lin en Toine.

Schuif maar door en volg het spoor

en ZIE dat HETZELFDE ook kan ANderS kan.

– DEZE VOOR zal DOOR ROLF verseTHEEg van DIEPDROOM voor u worden ingeschonken–

(ook met von hollandse holbein)

We spreken af ZON dag 15 juni 13:45 uur in villa zebra stieltjesstraat 21 rotterdam in de reeds verstoft en vers loved installatie(=de BETOVER RING VOOR DE VERWONDERING op de eerste verdieping in de mooooove expo[laatste dag]) die basis was voor de aldaar ontstane film naar aanleiding van de DIEPDROOM bijdrage(WIJ SPOREN NIET) aan de Rotterdamse Museumnacht in het binnenste buiten en visie verseia van de Feel lalala SeeBRA.

De film start om 1400uur .

Wie de kassamedewerkers(www.villazebra.nl) zegt te komen voor de DIEPDROOMFILMSCREENING kan gratenloos van binnen naar boven om erin ervoor of erop te gaan liggen en of zittende staande te bevliegen.

*/ --> « AS FAST AS MONUMENT ZEN