23
Jan

HYBRIMADION@REEEJECTRADICALS@ROODKAPJE

all | Comments Off on HYBRIMADION@REEEJECTRADICALS@ROODKAPJE

STILL UIT DE FILM HYBRIMADION fotografie pim steinmannFilms met-, in- en zonder franje

 

Roodkapjes REEJECT RADICALS is een ander voeter op het gebied van film parallel aan IFFR en bestrijkt de komende 10 dagen. De screenings spelen zich af in het kantoorgebouw aan het Hofplein 20, het gebouw met de gouden bal van Marc Ruygrock.

http://roodkapje.org/radicals/

 

HYBRIMADION

Mijn bijdrage bestaat uit het speciaal voor deze gelegenheid opgewerkte inzicht in mijn perfomance praktijk. Het is een verbeelding van de gangen van mijn dag, een inzicht in mijn rituelen en performances op verscheidene locaties in de openbare ruimte, in instituten en in mijn studio. Zodoende is een mix ontstaan van zang klank en beeld waarin het toeval wordt omarmd zodat de controle van het voorbereiden kan worden losgelaten en ruimte voor het poetische in de hand word gespeelt en via film weer in de wereld kan terug glippen.

 

HYBRIMADION duurt 10 minuten en is vandaag en volgende week woensdag te zien bij Roodkapjes Reeject radicals filmprogramma

 

18.40 – 18.50 // Toine Klaassen (NL) // Hybrimadion

 

Verder is HYBRIMADION in mijn installatie voor perfomance TEARS FROM HEAVEN te zien tijdens de NO WALLS expo in de Fenixloods op Katendrecht.

http://www.nowallsexpo.com/

Free via Skype

*/ --> « TEARS FROM HEAVEN