2
Feb

Dutch Bushman Avatars @ H(a)L

all | Comments Off on Dutch Bushman Avatars @ H(a)L

Nu alles is stil gevallen bieden zijn ‘everlasting performers’ uitkomst in H(a)L .  ‘Everlasting performers’ komen voort uit het verbeelden van performance-karakters die tijdens zijn performances hebben ‘geleefd’; ze bestaan dus uit lichamen en allerlei onderdelen die in performances zijn gebruikt. Zo deed Klaassen total body treatment performances in onder meer Worm waarbij het publiek zijn lichaam totaal mocht bedekken met rode vuurwerkpapiertjes die hij op de Coolsingel van de straat veegde na oudjaar. De Homo Martian Avatar die hierdoor is ontstaan kun je als everlasting performer komen bekijken in het gezelschap van nog een aantal andere markante figuren uit zijn Dutch Bushmen Avatar familie!

hilton-art-lab.com

*/ --> « if paradise is half as nice # 10