16
Oct

Dutch Bushman Royal Air Centre en het opblazen van de verbeelding

all | Comments Off on Dutch Bushman Royal Air Centre en het opblazen van de verbeelding

Dutch Bushman Royal Air Centre en het opblazen van de verbeelding

Wist je dat de performer Toine Dutch Bushman Klaassen zijn vebeeldende visies en belevenissen ook tekent en schildert? “Painters Performance Performers Painting ” noemt hij dat. Een heel aantal van die werken worden getoond bij IDFX in Breda. De Dutch Bushman zal een installatie opwerken die  een ode is aan de muse van het schilderen en tekenen.

Op de dag van de opening zondag 14 november 2021 zal hij de aftrap geven op de m2 bij IDFX (tijdens de art randevouz Breda) dit is een vierkante metertje performance oppervlak wat beschikbaar is voor performances. Hier zal hij zichzelf op komen blazen van circa 13 uur tot naar schatting 16 uur. Als alle vuilniszakken om hem heen vol zijn geademd en dicht geknoopt zal hij samen met zijn publiek de vergaarde uitgeademde lucht in zijn schilderijen en tekeningen installatie gaan brengen dit is dan tevens de opening van dit

 “beyonddimmensionalperformancehappeningpaintersinstallatieexpozeedutchbushmanroyalaircentre”      

Te zien tot en met zondag 12 december. Openingstijden van donderdag tot en met zondag 14 tot 17 u. Veilingkade 8 Breda

link naar videobeeldmateriaal van de performance

www.idfx.nl/nl/agenda/toine-dutch-bushman-klaassen-verbeeldende-visies-en-belevenissen

*/ --> « bordure obscure