2
Dec

opzunnekop:ALSHOEFSLAGBIJHELDEREWCBRILLENHEMEL

all | Comments Off on opzunnekop:ALSHOEFSLAGBIJHELDEREWCBRILLENHEMEL

CHAMPAINPROPELLER

Opening: Vrijdag 2 december, 20.00 uur  3 december t/m 26 februari
Infebruari staat het zuiden des lands “op zunne kop” en staat alles in het tekenvan maar één ding; carnaval. Niet de burgemeester, maar Prins Carnaval is diedagen de baas over de stad. Steden krijgen een ander naam en worden één grootdecor, waarin men feest viert in de meest gekke, creatieve en mooie outfits.Een volksfeest waarin de creativiteit van de bevolking tot uitspatting komt.Met Op Zunne KOP laat KOP de verbanden zien tussen beeldende kunst en carnaval.
Deelnemendekunstenaars aan Op Zunne KOP zijn: Abner Preis (USA), Daan den Houter, FlorentijnHofman, Jeanne van Heeswijk, Mattijs Bredewold, Renée van Trier, RogierRoeters, Toine Klaassen, Willem Claassen

http://mistermotley.nl/Archief/Blog/Expo_s/De_ROES_-_alles_is_echt/

http://www.stichtingkop.nl/

Gastcurator:Yasser Ballemans
Inrichting: Barck Collective

*/ --> « OEFENINGEN VOOR REINTERGRATIE IN HET PARADIJS