1
Feb

TEARS FROM HEAVEN @ NO WALLS EXPO nl/vl

all | Comments Off on TEARS FROM HEAVEN @ NO WALLS EXPO nl/vl

misterbrooooomstickTijdens mijn “City Hunt” van 1 januari 2011 vond ik een 100 schots vuurwerkdoos. De titel van deze doos was “Touch of paradise” en zo doopte ik toen mijn installatie. Op dat moment werkte ik namelijk aan een groter dan grote installatie een totalistisch dolhuis der verbeelding, een omniversum van welvaartresten waar vele momenten van happening en performance crosslayered disciplinary werden gevierd: “de Mega Mix Try Outs”. Bob Smit vroeg of ik dit jaar weer een vuurwerkdoos op nieuwjaarsdag heb gevonden? Het antwoord is ja: “Tears From Heaven”. Dus wat mij betreft noem het maximalisme met de precisie van het minimalisme en beleef een gloednieuw moment met me mee in deze speciaal voor deze gelegenheid opgewerkte multigelaagde performance installatie: “Tears From Heaven”.   

http://metropolism.com/reviews/rotterdam-contemporary/

*/ --> « HYBRIMADION@REEEJECTRADICALS@ROODKAPJE