5
Jan

ipihan #10 op IFFR 2022

all | Comments Off on ipihan #10 op IFFR 2022

IPIHAN#10 Geselecteerd voor het Internationaal filmfestival Rotterdam 2022

De documentaire van ‘If paradise is half as nice’ gemaakt door filmmaakster Marieke van der Lippe over het kunstproject Ipihan#10 dat zich in de zomer van 2020 afspeelde op de betonplaat in Rotterdam.
Een grote kale betonnen vlakte waar vroeger een betoncentrale heeft gestaan en waar nu een gloednieuwe woonwijk de grond uit gestampt word. precies daartussen in, het stukje niemandsland, dat hebben we gebruikt om vijf weken lang daar te wonen en te werken. Tijdens de spanningen van sterk oplopende covid gevallen, een dreigende lockdown en een bakkende zon die zonder genade de betonplaat veranderde in een bakplaat!! 

*/ --> « Dutch Bushman Royal Air Centre en het opblazen van de verbeelding